Gorgonzola ja meega bruschettaFoto: Heinmaa Foto
Itaalia köök
6. aprill 2015, 03:11

Gorgonzola ja meega bruschetta

Lihtsamat suupistet külaliste üllatamiseks olla ei saa! Veerand tunniga valmivad imehead ahjusoojad itaaliapärased suupisted.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Pikk sai
Oliiviõli
150 g Gorgonzola juust
50 g Kreeka pähklid
3 spl Vedel mesi

Valmistamine

1. Lõika sai 1 cm paksusteks viiludeks. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nirista saiadele oliiviõli. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.

2. Määri saiadele Gorgonzolat, puista peale hakitud Kreeka pähkleid ja küpseta ahjus veel 3 minutit, kuni juust hakkab kergelt sulama. Nirista peale vedelat mett ja serveeri kohe.