Veiseliha retseptid

Pohladega böfstrooganov 

Raili Mikk, 20. aprill 2015, 01:09
Pohladega böfstrooganovFoto: Jaan Heinmaa

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
300 g Veiselihast ribad
1 spl Nisujahu
1 tk Suur sibul
Õli praadimiseks
250 ml Köögiviljapuljong
200 ml Punane vein
150 g Pohlad
2 tl Suhkur

Valmistamine

1. Haki sibul. Kuumuta õli, prae selles sibulad klaasjaks ning pruunista pannil ka liharibad koos jahuga. Kalla juurde puljong ja vein. Hauta madalal kuumusel umbes tund.

2. Purusta pohlad suhkruga ja lisa kastmele. Hauta veel 15 minutit. Vajadusel maitsesta soola ja musta pipraga. Serveeri kartulipudru ja hakitud peterselliga

HEA TEADA!

Kui pohlavarud on otsas, siis kasuta jõhvikaid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee