Vene köök

Volovanid singi-avokaadotäidisega 

Pille Enden, 16. veebruar 2015, 03:10
Krõbedad lehttainast korvikesed on täidetud kerge maheda kreemiga.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g Lehttainas
1 tk Muna
TÄIDIS
75 g Suitsusink
1 tk Avokaado
1 spl Majonees
Sidrunimahl
Brändi

Valmistamine

1. Rulli tainas 5 mm paksuseks ja lõika sellest 4–5 cm kettad. Pane need ahjuplaadile küpsetuspaberile ja tee iga ketta äärest 5 mm kauguselt terava noaga ringikujuline sisselõige, kuid ära tainast läbi lõika.Torka lõikest sissepoole jäävad osad kahvliga läbi.

2. Määri keskosad lahtiklopitud munaga, jälgi ainult, et ääred kokku ei saaks, muidu ei kerki need kõrgemaks.

3. Küpseta 220-kraadisesahjus 8–10 minutiga helepruuniks. Võta ahjust ja eemalda keskelt ettevaatlikult kahvliga üks kiht. Lase jahtuda.

4. Tükelda sink, poolita avokaado ja tükelda viljaliha. Töötle avokaado, sink, majonees, sidrunimahl ja brändi saumikseriga püreeks. Pane täidis volovanidesse ja tõsta kaas peale. Serveeri kohe.