Küpsetised

Külmutatud toorjuustukook mooniseemnetega 

Angeelika Kang, 23. veebruar 2015, 04:58
Külmutatud toorjuustukook mooniseemnetegaFoto: Angeelika Kang
Lihtsamast lihtsam külmutatud juustukook, kus kasutatud suvel vähese suhkruga keedetud rabarberimoosi. Selle võib edukalt asendada kas astelpaju- või pohlamoosiga.

Koostisosad
PÕHI
100 g Kakaoküpsised
40 g Või
KATE
250 g Mascarpone
250 g Ricotta
1 dl Rabarberimoos
0.5 dl Mooniseemned
PEALE
0.5 dl Mooniseemned

Valmistamine

1. Purusta küpsised. Sulata või ja sega küpsisepuruga.

2. Suru 24 cm läbimõõduga suure või mitme väikese koogivormi põhja.

3. Sega omavahel mascarpone, ricotta, rabarberimoos ja mooniseemned. Vala põhjale.

4. Raputa peale mooniseemned. Hoia sügavkülmas vähemalt 4 tundi kuni üleöö.

5. Kasta vorm(id) korraks kuuma vette ja kummuta serveerimisalusele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee