Taimetoidu retseptid

Frikadellisupp 

Katrin Press, 12. jaanuar 2015, 05:13
Frikadellisupp Katrin Press

Kogus: viiele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Sibul
2 spl Või
400 g Hakkliha
0.5 tl Kuivatatud või värsked ürdid
2 tk Munakollane
2 tk Saiaviil
3 tk Porgand
1 tk Väike porru
2 spl Või
2 tk Kartul
Maitseroheline
1 l Lihapuljong

Valmistamine

1. Haki sibul peeneks ja prae võiga klaasjaks.

2. Sega hakkliha praetud sibula, ürtide ja munakollasega.

3. Lisa vees või piimas leotatud sai või sepik.

4. Sõltuvalt sööjate vanusest maitsesta või ära maitsesta soola ja pipraga. Sega tainas hoolsalt läbi.

5. Vormi teelusika või märgade pihkude vahel sobiva suurusega pallikesed. Keeda, kuni need pinnale kerkivad, ja siis veel paar minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee