Riisi-mousse vaarikatoormoosiga
Kogus: viiele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
RIISI-MOUSSE
1 dl Pudruriis
1 dl Vesi
5 dl Piim
1.5 dl Vahukoor
2 tl Vanillsuhkur
1 spl Suhkur
Sool
VAARIKATOORMOOS
1 dl Suhkur
300 g Külmutatud vaarikad
Valmistamine
1. Valmista kõigepealt riisi-mousse ehk -vaht.
2. Pane riis kastrulisse, kalla vesi peale ja keeda segades, kuni vesi imendub riisi.
3. Lisa piim ja näpuotsaga soola.
4. Keeda 30-40 minutit väikesel tulel aeg-ajalt segades. Jäta jahtuma.
5. Vahusta koor suhkrutega ja sega jahtunud pudru hulka. Jaga riisivaht klaasidesse.
6. Purusta vaarikad suhkruga ja tõsta vahu peale
Kommentaarid (0)