Itaalia cannelonid lihaga
Retseptid
25. august 2014, 08:01

Itaalia cannelonid lihaga

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
15 tk Cannelloni pastatoru
500 g Hakkliha
1 pk Knorr Fix maitsesegu pasta Arrabiata kastmes
1 pk Tomatipasta
2 spl Oliiviõli
150 g Kollane juust (riivitud)
2 tk Küüslauguküüs
1 tk Sibul
Kuivatatud pune

Valmistamine

1. Haki küüslauk, lõika sibul kuubikuteks ja prae oliiviõlis suurel pannil. Lisa hakkliha. Prae kuni liha mahlad on täielikult aurustunud. Lisa tomatipasta. Maitsesta vastavalt soovile soola ja pipraga ja lisa natukene kuivatatud punet.

2. Täida torud valmistatud lihaga. Pane torud ahjuvormi.

3. Sega Knorr Fix pannil 250 ml külma veega, aja keema ja keeda mõni minut. Vala torud üle saadud kastmega. Raputa peale riivitud juustu ja kata vorm hoolikalt fooliumiga.

4. Küpsetage 200 °C juures umbes 40 minutit. Kümme minutit enne küpsetamise lõppu eemalda foolium, et lasta juustul pruunistuda.

Nõuanne: Võid valada ahjuvormis olevatele torudele enne juustuga üle raputamist natukene koort.