Kiudainerikkad toidud

Kohupiima-sõstrakook mannaga 

Lia Virkus, 18. juuli 2014, 12:18
Kohupiima-sõstrakook mannaga Jaan Heinmaa
Lihtne ja kodune kook, mis maitseb alati kõigile. Hapukad sõstrad, punased või mustad, sobivad hästi maheda kohupiimaga.

Koostisosad
KOOK
600 g Kohupiimapasta
50 g Või (sulatatud)
4 tk Muna
1.5 dl Manna
2 dl Suhkur
2 tl Vanillsuhkur
PEALE
2 sl Suhkur
1 dl Punased sõstrad

Valmistamine

1. Vahusta munad suhkrutega tugevaks heledaks vahuks.

2. Lisa munavahule sulatatud või, kohupiimapasta ja manna.

3. Tõsta kohupiimavaht võiga määritud 24–26 cm läbimõõduga koogivormi. Puista peale sõstrad ja suhkur.

4. Küpseta 200-kraadises ahjus 30–40 minutit või kuni kook on läbi küpsenud.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee