Külm paprikasupp varssellerigaFoto: Daisy Lappard
Kiudainerikkad toidud
14. juuli 2014, 00:58

Külm paprikasupp varsselleriga

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
3 tk Paprika (suur)
Õli
2 tk Varsseller
1 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
1.5 dl Kanapuljong

Valmistamine

1. Lõika paprikad pooleks, eemalda südamikud ja pintselda õliga.

2. Aseta paprikad kümneks minutiks 240kraadisesse ahju grillima.

3. Kui koor on lahti löönud, siis eemalda see.

4. Haki paprika ja varsseller veidi väiksemaks ning püreesta koos teiste komponentidega.

HEA TEADA!

# Soovi korral võid supi hulka lisada ka köögiviljamahla või hiljem serveeridagi suppi hoopis külma joogina, kuhu oled lisanud mahla ja jääkuubikuid.

# Supp maitseb hästi ka soojana.