Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 tk Pitsapõhi (suur)
300 g Kuumsuitsutursk (vm kala)
2 sl Tomatikaste
2 sl Majonees
1 tk Sibul
Või (praadimiseks)
50 g Riivjuust
2 tk Tomat
Roheline sibul
Valmistamine
1. Viiluta sibul ja kuumuta kergel pannil võis.
2. Määri pitsapõhjale tomatikaste ja puista sellele klaasjaks praetud sibul.
3. Murenda suitsukala väiksemaks ja laota pitsapõhjale.
4. Tõsta kalale majonees ja puista kõik üle riivitud juustuga.
5. Küpseta 200kraadises ahjus, kuni juust on sulanud.
6. Viiluta tomat ja roheline sibul ning pane ahjust võetud pitsale.
HEA TEADA!
* Sibula võid asendada porruga, mis on loomult pehmema maitsega.
* Sama kattega võid teha ka täidetud piruka, millele lisa muna-kooresegu.
Kommentaarid (0)