Kiudainerikkad toidud

Imehea rabarberikook (15)

LISA KOMMENTAAR

Liia27. juuli 2022, 23:22
Väga hea suus-sulav kook! Nii mõnusalt mahe ja pehme. Üks parimaid rabarberikooke! Kindlasti kasutan seda retsepti ka edaspidi. Aitäh jagamise eest!
S.7. juuni 2022, 15:24
Väga maitsev kook. Meie pere jaoks täpsel õige magusa ja hapu vahekord, kuna endale üüratult magusad koogid ei meeldigi. Küpsetamisega tuleb ainult täppi panna, kui liiga kaua - siis tuleb munamaitse juurde või kui liiga vähe - siis võib hapukoorekiht vedelaks jääda. Kuid kui õigesti välja tuleb, siis paremat rabarberikooki pole saanud.
Rabarbererikook6. juuni 2022, 18:46
Ei olnud üldse meie pere maitse. Hapukoor hakkab tõeliselt vastu. Muna on kõikides koogikihtides ja maitseb kuidagi liiga munaselt. Maitsed on erinevad. Tegime täpselt retsepti järgi. Proovisime ära ja sellest piisas.
Agnes31. mai 2022, 15:39
Sellest koogist saab küll meie pere lemmik. Natuke mässamist oli, aga see kõik oli seda väärt. Hapukoore asendasin toorjuustuga ja see maitses super! :) Tänud hea retsepti eest! :)
Kairit14. mai 2022, 21:50
Tegin liivataigna põhjale. Imehea parajalt mahlane magushapu kook.😋🙏
asad6. juuli 2019, 15:20
Malle11. juuni 2019, 21:36
Proovin,ehk õnnestub ,vaja teha suurem 26cm vormi ,peolauale!☺
tutu7. juuni 2019, 13:29
Esimest kihti küpsetaks poole vähem, nii et väike jume tekib. Teine kiht tuleks rabarbritükid suhkruga seisma panna, et mahl välja jookseks enne või teine variant lisada tärklist. Väiksema plaadiga saab 4 munaga teha.
Ago25. mai 2019, 20:37
Fantastiline retsept. Tuletab meelde lapsepõlves söödud pisarakooki. Parajalt hapu ja sulab suus. Tegin 26 cm.-ses koogivormis, 3.-st munast põhi, 4.-st täide ja kate. Puistasin ahjust võttes natuke fariinsuhkrut peale,mis sulas imeilusateks tilkadeks. Tôsi ta on, et tahab ahjus olles jälgimist, aga lõpptulemus hõrk, ilus ja vormihoidev nii et sobib väga hästi ka peolauale.
Laura23. mai 2019, 12:11
Minul see kook ei õnnestunud. Põhi küpseb üle ja keskmisel kihil jäi rabarber tooreks, kuigi hakkisin väga väikesteks tükkideks. Samuti oli minu arvates vähe magus.
eda25. mai 2021, 13:34
mulle ka tundus vähemagus , mina kasutaks vahekihis ja vaniljesuhkrut
Sveta 22. mai 2019, 16:18
Tahtsin vaadata väiksemaid koguseid kuid seda ei saa vist teisendada
Mammu19. mai 2019, 20:16
Kas see sobib külalistele valmis teha ka eelmisel õhtul, huvitav..?
Kerli22. mai 2022, 20:12
Ideaalne on järgmine päev.
Heidi17. mai 2019, 20:07
Tõesti üks parim rabarberikook.Tänud retsepti eest!