Väga maitsev kook. Meie pere jaoks täpsel õige magusa ja hapu vahekord, kuna endale üüratult magusad koogid ei meeldigi. Küpsetamisega tuleb ainult täppi panna, kui liiga kaua - siis tuleb munamaitse juurde või kui liiga vähe - siis võib hapukoorekiht vedelaks jääda. Kuid kui õigesti välja tuleb, siis paremat rabarberikooki pole saanud.
Ei olnud üldse meie pere maitse. Hapukoor hakkab tõeliselt vastu. Muna on kõikides koogikihtides ja maitseb kuidagi liiga munaselt.
Maitsed on erinevad. Tegime täpselt retsepti järgi. Proovisime ära ja sellest piisas.
Sellest koogist saab küll meie pere lemmik. Natuke mässamist oli, aga see kõik oli seda väärt. Hapukoore asendasin toorjuustuga ja see maitses super! :) Tänud hea retsepti eest! :)
Esimest kihti küpsetaks poole vähem, nii et väike jume tekib. Teine kiht tuleks rabarbritükid suhkruga seisma panna, et mahl välja jookseks enne või teine variant lisada tärklist. Väiksema plaadiga saab 4 munaga teha.
Fantastiline retsept. Tuletab meelde lapsepõlves söödud pisarakooki. Parajalt hapu ja sulab suus. Tegin 26 cm.-ses koogivormis, 3.-st munast põhi, 4.-st täide ja kate. Puistasin ahjust võttes natuke fariinsuhkrut peale,mis sulas imeilusateks tilkadeks.
Tôsi ta on, et tahab ahjus olles jälgimist, aga lõpptulemus hõrk, ilus ja vormihoidev nii et sobib väga hästi ka peolauale.
Minul see kook ei õnnestunud. Põhi küpseb üle ja keskmisel kihil jäi rabarber tooreks, kuigi hakkisin väga väikesteks tükkideks. Samuti oli minu arvates vähe magus.
KOMMENTAARID (15)