Kiudainerikkad toidud

Imehea rabarberikook

Lia Virkus, 2. juuni 2014, 02:15

8 KOMMENTAARI

a
asad/ 6. juuli 2019, 15:20
m
Malle/ 11. juuni 2019, 21:36
Proovin,ehk õnnestub ,vaja teha suurem 26cm vormi ,peolauale!☺
t
tutu/ 7. juuni 2019, 13:29
Esimest kihti küpsetaks poole vähem, nii et väike jume tekib. Teine kiht tuleks rabarbritükid suhkruga seisma panna, et mahl välja jookseks enne või teine variant lisada tärklist. Väiksema plaadiga saab 4 munaga teha.
a
Ago/ 25. mai 2019, 20:37
Fantastiline retsept. Tuletab meelde lapsepõlves söödud pisarakooki. Parajalt hapu ja sulab suus. Tegin 26 cm.-ses koogivormis, 3.-st munast põhi, 4.-st täide ja kate. Puistasin ahjust võttes natuke fariinsuhkrut peale,mis sulas imeilusateks tilkadeks. Tôsi ta on, et tahab ahjus olles jälgimist, aga lõpptulemus hõrk, ilus ja vormihoidev nii et sobib väga hästi ka peolauale.
l
Laura/ 23. mai 2019, 12:11
Minul see kook ei õnnestunud. Põhi küpseb üle ja keskmisel kihil jäi rabarber tooreks, kuigi hakkisin väga väikesteks tükkideks. Samuti oli minu arvates vähe magus.
s
Sveta / 22. mai 2019, 16:18
Tahtsin vaadata väiksemaid koguseid kuid seda ei saa vist teisendada
m
Mammu/ 19. mai 2019, 20:16
Kas see sobib külalistele valmis teha ka eelmisel õhtul, huvitav..?

h
Heidi/ 17. mai 2019, 20:07
Tõesti üks parim rabarberikook.Tänud retsepti eest!