Laimi-pipramarinaadis kanavardad
värske salatiga. Puitvardaid leota enne grillil kasutamist pool tundi, et need põlema ei süttiks.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
600 g Kanafilee
MARINAAD
1 sl Laimikoor
1 sl Laimi värskelt pressitud mahl
1 sl Roheline pipar
1 tl Must pipar (jämedalt jahvatatud)
2 sl Kalakaste
1 dl Aprikoosimarmelaad
1 tl Sool
3 küünt Küüslauk
1 sl Õli
Valmistamine
1. Lõika kanafileed 2 x 2 cm suurusteks tükkideks. Sega kokku marinaad ja vala pool sellest karpi. Lisa kanatükid, sega läbi ning lase maitsestuda 30 minutit.
2. Lüki maitsestunud lihatükid varraste otsa, aga mitte liiga tihedalt. Küpseta vardaid grillil või grillpannil, keerates neid iga natukese aja tagant. Liha valmimiseks kulub umbes 8 minutit.
3. Serveeri ülejäänud marinaad kastmeks kõrvale.
Kommentaarid (0)