Linnuliha retseptid

Laimi-pipramarinaadis kanavardad 

Lia Virkus, 26. mai 2014, 02:51
Laimi-pipramarinaadis kanavardadFoto: Jaan Heinmaa
Efektseid kanavardaid võid küpsetada nii õues grillil kui ka toas grillpannil. Serveeri neid kuuma riisi või
värske salatiga. Puitvardaid leota enne grillil kasutamist pool tundi, et need põlema ei süttiks.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
600 g Kanafilee
MARINAAD
1 sl Laimikoor
1 sl Laimi värskelt pressitud mahl
1 sl Roheline pipar
1 tl Must pipar (jämedalt jahvatatud)
2 sl Kalakaste
1 dl Aprikoosimarmelaad
1 tl Sool
3 küünt Küüslauk
1 sl Õli

Valmistamine

1. Lõika kanafileed 2 x 2 cm suurusteks tükkideks. Sega kokku marinaad ja vala pool sellest karpi. Lisa kanatükid, sega läbi ning lase maitsestuda 30 minutit.

2. Lüki maitsestunud lihatükid varraste otsa, aga mitte liiga tihedalt. Küpseta vardaid grillil või grillpannil, keerates neid iga natukese aja tagant. Liha valmimiseks kulub umbes 8 minutit.

3. Serveeri ülejäänud marinaad kastmeks kõrvale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee