Kiudainerikkad toidud

Kahe kurgiga külm avokaadosupp 

Raili Mikk, 5. mai 2014, 02:28
Kahe kurgiga külm avokaadosuppFoto: Jaan Heinmaa
Kummardus heale ja paremale.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
5 dl Hapupiim
1 tk Avokaado (hästi küps)
4 tk Muna (keedetud)
15 cm Värske kurk (riivitud)
1 tk Hapukurk (teravama maitsega)
150 g Kuumsuitsukala
1 tl Sinep
0.5 tl Ürdisool
Must pipar
Hakitud till ja roheline sibul
4 viilu Kamarata peekon

Valmistamine

1. Püreesta puhastatud ja tükeldatud avokaado hapupiimaga.

2. Haki 3 muna ja sega kokku kurgi, hapukurgi ja kuumsuitsukalaga. Maitsesta sinepi, soola ja pipraga. Puista supi sisse hakitud ürdid ja pane jahedasse maitsestuma.

3. Prae pannil peekon krõbedaks ja tõsta köögipaberile nõrguma. Serveerides kaunista suppi riivitud muna, krõbeda peekoni ja maitserohelisega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee