Kiudainerikkad toidud

Naadisupp spargliga 

Pille Enden, 28. aprill 2014, 02:07
Naadisupp spargligaFoto: Jaan Heinmaa
Rohkelt värsket sisaldav supp rohetab kevadele kohaselt. Naadi võid asendada spinati, nõgese või oblikaga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g Porrulauk
1 tk Sibul
2 tk Kartul (suur)
1 tk Porgand
200 g Spargel
2 sl Õli
1.5 l Vesi
1 dl Pikateraline riis
100 g Naat, spinat, nõges või oblikas
2 dl Rõõsk koor 10%
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Koori kartulid ja porgand. Haki porru ja sibul, lõika kartulid ja porgand väikesteks kuubikuteks.

2. Lõika spargel umbes 1 cm juppideks. Kuumuta õli poti põhjas, lisa porru ja sibul ja hauta 3–4 minutit. Vala potti vesi, lisa kartul, porgand ja riis.

3. Kuumuta supp keemiseni, alanda kuumust ja keeda 12–15 minutit või kuni köögiviljad ja riis on peaaegu

pehmed. Sega hulka spargel ja spinat ning keeda veel 5 minutit. Lisa kohvikoor, maitsesta soola ja pipraga ning kuumuta keemiseni.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee