Kalkunivardad jogurtikastmega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
10 min + 15 min ahjus
Koostisosad
1 tk Sibul
500 g Kalkunikintsuliha (hakitud)
3 sl pastat Karri
Koriander (värske)
Sool
KASTE
1.5 dl Maitsestamata jogurt
2 sl Münt (hakitud)
1 küüs Küüslauk
Sool
Valmistamine
1. Haki sibul hästi peeneks. Sega hakkliha, sibul, karripasta ja enamik hakitud koriandrilehtedest. Maitsesta
soolaga. Mässi 2–3 sl hakkmassist puitvarraste ümber. Pane sügavkülma.
2. Tarvitamiseks tõsta külmutatud vardad küpsetuspaberile ahjuplaadile ja küpseta 220-kraadises ahjus läbivalt küpseks, u 15 minutit.
3. Kastmeks sega jogurt hakitud mündi- ja ülejäänud koriandrilehtede ning purustatud küüslauguga. Maitsesta soolaga.
Kommentaarid (0)