Linnuliha retseptid

Kalkunivardad jogurtikastmega 

Pille Enden, 28. aprill 2014, 00:08
Kalkunivardad jogurtikastmegaFoto: Jaan Heinmaa
Idamaise hõnguga vardaid paku lavaši, riisi või rohelise salatiga. Külmuta vardad enne küpsetamist.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
10 min + 15 min ahjus

Koostisosad
1 tk Sibul
500 g Kalkunikintsuliha (hakitud)
3 sl pastat Karri
Koriander (värske)
Sool
KASTE
1.5 dl Maitsestamata jogurt
2 sl Münt (hakitud)
1 küüs Küüslauk
Sool

Valmistamine

1. Haki sibul hästi peeneks. Sega hakkliha, sibul, karripasta ja enamik hakitud koriandrilehtedest. Maitsesta

soolaga. Mässi 2–3 sl hakkmassist puitvarraste ümber. Pane sügavkülma.

2. Tarvitamiseks tõsta külmutatud vardad küpsetuspaberile ahjuplaadile ja küpseta 220-kraadises ahjus läbivalt küpseks, u 15 minutit.

3. Kastmeks sega jogurt hakitud mündi- ja ülejäänud koriandrilehtede ning purustatud küüslauguga. Maitsesta soolaga.