Kiudainerikkad toidud

Virsiku-toorjuustusaiad ehk vale-praemunad 

Pille Enden, 7. aprill 2014, 05:16
Virsiku-toorjuustusaiad ehk vale-praemunad Jaan Heinmaa
Mõista, mis see on: näeb välja nagu praemuna, aga on hoopis magus? Lihavõtete puhul on sellised pirukad igati ajakohased. Kogus 14 kuni 16 tükki.

Koostisosad
500 g Lehttainas
200 g Maitsestamata toorjuust
3 sl Suhkur
1 tk Muna
2 sl Hapukoor
Vanillsuhkur
1640 g Virsikud siirupis (poolikud)

Valmistamine

1. Hõõru toorjuust suhkruga kreemjaks, klopi hulka muna ja hapukoor ning vanillsuhkur. Rulli tainas õhukeseks, 2–3 mm paksuseks.

2. Lõika u 8 cm kettad. Tee iga ketta äärest u 5 mm kaugusel ümberringi sisselõige. Määri sisselõikest sissepoole toorjuustukreem ja pane peale virsikupoolik. Küpseta 225-kraadises ahjus 12–15 min.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee