Lambaliha retseptid

Lambaliha-carpaccio 

Angeelika Kang, 30. november 2012, 10:29
Lambaliha-carpaccioFoto: Jaan Heinmaa
Lamba sisefileest tehtav hõrk carpaccio saab sinepise värskuse rukolast.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
+ 1 tund sügavkülmas

Koostisosad
200 g Lambaliha (sisefilee)
200 g Põld-võõrkapsas ehk rukola
2 tk Sidrun
Oliiviõli
Sool
Must pipar
50 g Parmesan v. muu kõva juust

Valmistamine

Keera lamba sisefilee tihedalt mitmekordsesse fooliumi ja aseta üheks tunniks sügavkülma. Eemalda fooliumist ja lõika terava noaga õhukesed viilud. Aseta lihaviilud küpsetuspaberile piisava vahega ja kata teise küpsetuspaberiga. Rulli lihaviilud tainarulliga õhemaks ning maitsesta soola ja musta pipraga. Aseta serveerimisalusele rukola ning laota peale lihaviilud. Nirista üle sidrunimahla ja oliiviõliga. Tõmba köögiviljakoorimisnoaga peale juustulaastud ja serveeri kohe.