Hapuoblikasupp

Toidutare 18. jaanuar 2011 12:57

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 keskmise suurusega kartulit
u 300 g hapuoblikaid
4 muna
kanapuljongit
1 sibul
tilli
Serveerimiseks hapukoort

Valmistamine

1. Tükelda ja keeda kartulid kanapuljongis.Kanapuljongit võiv teha ka kuubikutest, umbes 1-1,5 liitrit. 2. Lisa hapuoblikad, praetud sibul, till, sool, veidi piart 3. Keeda munad eraldi potis 4. Serveerimiseks tükelda igasse supitaldrikusse 1 muna, lisa supp ja hapukoor. Eriti hästi maitseb see supp suvel värsketets oblikatest ja hapukoor annan supile alles selle õige maitse, seega ärge seda unustage lisamast. Koostisainete koguseid võib ise vastavalt soovile lisada ja ära jätta.