Küpsetised

Kahte moodi pirukad 

Mooste toiduklubi, 2. august 2012, 11:03
Kahte moodi pirukadFoto: Taivo Tenso
Üks valmistainas, kaks omatehtud sisu.

Koostisosad
500 g Pärmi-lehttainas
KÕRVITSATÄIDIS
400 g Kõrvitsakuubikud( poolpehmeks aurutatud)
Või
1 tk Tšilli
2 spl Rosmariin
Pruun suhkur
Sool
LEHTKAPSA-RICOTTA-TÄIDIS
1 tk Lehtkapsas
Suitsupeekon või
Sink
Küüslauk
1 tk Suvikõrvits
Ricotta
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Kõrvitsatäidise jaoks pruunista kõrvitsakuubikud kergelt võis ning lisa peeneks hakitud tšilli ja rosmariin. Purusta segu sauseguriga ühtlaseks massiks ning maitsesta suhkru ja soolaga.

2. Kapsatäidise jaoks pane hakitud ja aurutatud kapsatükid koos tükeldatud peekoniga pannile ja sulata rasv välja. Lisa peeneks hakitud küüslauk ja suvikõrvitsakuubikud ning prae, kuni ka need on pehmed. Lisa ricotta ja maitsesta.

3. Rulli tainas laiali, kata täidisega ning vormi endale meelepärase kujuga pirukad.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee