Linnuliha retseptid

Tšillikana 

Good Food, 11. detsember 2010, 10:24
Tšillikana Jean Cazals
Tšillikogust võid soovi korral loomulikult vähendada.

Kogus: neljale

Koostisosad
8 kauna punane tšilli
4 spl oliiviõli
2 tl Koriandriseemned
2 tl vürtsköömned
1 tl kurkum
2.5 cm jupp ingver
3 küünt küüslauk
1 peotäis värske koriander
0.5 tl sool
1.3 -1,8 kg kana
900 g kooritud kartulid
25 g või

Valmistamine

1. Poolita ja puhasta 4 tšillit seemnetest. Pane köögikombaini koos õli, koriandriseemnete, vürtsköömnete, kurkuma, ingveri, küüslaugu, värske koriandri ja soolaga ning töötle pastaks. Tõsta 2 sl maitsesegu kõrvale.2. Pista näpud õrnalt kana kaela juurest naha alla ja määri pool pastat rinnafileele. Ülejäänud seguga määri terve kana pealtpoolt kokku. Tõsta lind vähemalt kaheks tunniks maitsestuma.3. Eelsoojenda ahi 190 kraadini. Rösti kana koos kooritud ja tükeldatud kartulite ning tervete tšillidega tund aega. Pööra kartuleid vahepeal ringi.4. Sulata või, sega ülejäänud 2 sl tšillipastaga ja nirista kartulitele. Küpseta veel 20–40 minuitt, aeg-ajalt kana leemega kastes ja kartuleid keerates.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee