Linnuliha retseptid

Kana-kartulivorm 

Raili Mikk, 21. oktoober 2008, 10:36
Foto: Foro
Kiirelt valmiv vormiroog, mis maitseb kogu perele. Päikesekuivatatud tomatid lisavad toidule maitsemõõdet.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 kg Pariisi kartulid
400 g Kanafileetükid
3 dl Rõõsk koor
Basiilik (värske)
1 tk Porrulauk
1 purk päikesekuivatatud tomati kaste
1 purk Päikesekuivatatud tomatid õlis

Valmistamine

Keeda kartuleid 5 minutit. Samal ajal prae peeneks viilutatud porru ja kanafileetükid ning maitsesta soola ja pipraga. Pane ahjuvormi eelkeedetud kartulid, kanatükid ja hakitud tomatid.

Kõige peale kalla segu kohvikoorest, 1 dl tomatikastmest ning soolast ja piprast. Küpseta 225-kraadises ahjus 10–15 minutit. Kaunista ohtralt basiilikuga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee