Kolumnid

Köögiviljatarrend 

Angeelika Kang, 13. detsember 2007, 12:59
Pilkupüüdev tarrend, kuhu võid laduda kõike, mida süda ihkab! Pisut valget veini lisab pidulikkust ja annab põneva maitsenüansi. Sobib serveerimiseks nii eelroana kui ka peatoidu kõrvale.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 dl Puljong (köögivilja- või kana-)
0.25 dl Valge vein (kuiv)
3 lehte Želatiin
25 g Kirsstomatid
1 peotäis Spargelkapsa- ehk brokoliõisikuid
0.25 dl Herned (külmutatud)

Valmistamine

Kuumuta puljong keemiseni. Keeda brokoliõisikuid 3 minutit puljongis. Tõsta brokoli puljongist välja ja aseta külma veega loputatud väiksematesse või ühte suuremasse metallvormi. Lisa puljongile vein. Pane želatiinilehed külma vette 5 minutiks pehmenema. Pigista kuivaks ning lahusta kuumas puljongis. Aseta vormidesse tomatisektorid ja külmunud herned. Vala peale puljong ning lase külmkapis tarretuda vähemalt 5 tundi kuni üleöö. Kasta vormid korraks kuuma vette ja kummuta serveerimisalusele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee