Köögiviljatarrend
Kogus: ühele
Koostisosad
2 dl Puljong (köögivilja- või kana-)
0.25 dl Valge vein (kuiv)
3 lehte Želatiin
25 g Kirsstomatid
1 peotäis Spargelkapsa- ehk brokoliõisikuid
0.25 dl Herned (külmutatud)
Valmistamine
Kuumuta puljong keemiseni. Keeda brokoliõisikuid 3 minutit puljongis. Tõsta brokoli puljongist välja ja aseta külma veega loputatud väiksematesse või ühte suuremasse metallvormi. Lisa puljongile vein. Pane želatiinilehed külma vette 5 minutiks pehmenema. Pigista kuivaks ning lahusta kuumas puljongis. Aseta vormidesse tomatisektorid ja külmunud herned. Vala peale puljong ning lase külmkapis tarretuda vähemalt 5 tundi kuni üleöö. Kasta vormid korraks kuuma vette ja kummuta serveerimisalusele.
Kommentaarid (0)