Küpsetamata magustoidud

Mandliliköörijuust besee ja kirssidega 

Raili Mikk, 6. november 2008, 07:44
Foto: Heinmaa Foto
Põnev magustoit lihtsate vahenditega.

Koostisosad
400 g Maitsestamata toorjuust
Tuhksuhkur
Mandliliköör
Lahustuva kohvi pulber
Väikesed beseed
Kirsikompott

Valmistamine

Sega toasoe toorjuust 1 dl tuhksuhkruga. Lisa 4 sl likööri ja 2 tl kohvipulbrit. Nõruta kompott.

Aseta beseed vaheldumisi kirssidega magustoiduanumatesse ning tõsta peale toorjuustu.

Võid kasutada ka külmutatud kirsse, millele on lisatud pisut suhkrut.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee