Mitu minutit keeb ja küpseb?
KEETMINE
lihaleem (kontidest)
3-4 tundi
loomaliha
1-2 tundi
vasikaliha
½-1 tundi
sealiha
1-2 tundi
lambaliha
½-1 tundi
kana (vana)
1-2 tundi
kana (noor)
30 minutit
kanapoeg
20-30 minutit
loomakeel
2-3 tundi
kala
10-20 minutit
riis
20-30 minutit
tangud, kruubid
½-1 tundi
makaronid
5-20 minutit
jahu
5-10 minutit
kartulid (värsked)
10-20 minutit
kartulid tervelt
20-30 minutit
kaalikas tükeldatult
30-45 minutit
porgand tervelt (noor)
10 minutit
porgand tükeldatult (noor)
5 minutit
porgand tervelt (vana)
20-30 minutit
porgand tükeldatud (vana)
10-15 minutit
pastinaak tervelt
10-30 minutit
pastinaak tükeldatult
5-20 minutit
juursellertükeldatult
10-20 minutit
punane peet tervelt (noor)
15-20 minutit
punane peet tervelt (talvel)
45-60 minutit
punane peet tükeldatult (talvel)
20-30 minutit
mustjuur tervelt
15-60 minutit
mustjuur tükeldatult
15-30 minutit
PRAADIMI-
NE
hakklihakotletid
10-15 minutit
pannkoogid
3-5 minutit
kohupiimakoogid
10 minutit
köögiviljakotletid
5-15 minutit
böfstrooganov
5 minutit
maks
5 minutit
väike kala
10 minutit
AHJUS KÜPSETAMINE
loomaliha (1 kg)
1 tund
sealiha (1 kg)
1½ tundi
vasikaliha
45-60 minutit
lambaliha (1 kg)
1 tund
Kana
½-2 tundi
kalkun
3-3½ tundi
hani
3-3½ tundi
part
1-1½ tundi
metslinnud
2 tundi
kala
30-50 minutit
biskviitkook
40-50 minutit
keeks
45 minutit
väikesed küpsised
5-10minutit
suuremad küpsised
10-15 minutit
väikesed kuklid, saiad
10 minutit
Kringel
45-60 minutit
rullbiskviit
10-15 minutit
lehttainatooted
20-25 minutit
suured pirukad
40-50 minutit
köögivilja vormitoidud
40 minutit
kohupiima vormitoidud
30 minutit
tangainetest vormitoidud
40 minutit
kala vormitoidud
30-40 minutit
segavormitoidud
40 minutit
Kommentaarid (0)