Retseptid
15. aprill 2016, 06:51

Statoil otsib võileivameistrit

Tänavatoit on läbi tegemas põnevaid muutusi.  Saada meile oma lemmikvõileiva retsept koos fotoga hiljemalt 15. maiks ja võta nii osa retseptivõistlusest "Statoil otsib võileivameistrit". Selleks sisesta siia oma retsept ja ole valmis osalema finaalis 23. mail. Võistluse peaauhinnaks 200€ kinkekaart Statoililt ja aastane Oma Maitse ajakirja tellimus.

Anname teada, et parim võileivameister on leitud! Võistluse finaalis valiti parimaks Kaire Umalase "Eriti lihakas võileib". Uut võleiba saab Statoli teenindusjaamades osta juba sügisest. Palju õnne Kairile!

Oma Maitse esitleb: „Statoil otsib võileivameistrit!“ reeglid

1 Retseptivõistlus kestab perioodil  15.04.2016-15.05.2016. Retseptivõistluses võivad osaleda kõik vähemalt 18-aastased füüsilised isikud, kes esitavad võistlusele töö, mis vastab retseptivõistluse reeglites esitatud tingimustele.

2 Retseptivõistluses osalemiseks esitab osaleja omapoolse  võileiva retsepti, mis võiks jõuda Statoili teenindusjaamadesse müügile.

3 Retseptivõistluse võileib peab vastama järgmistele tingimustele:

• Võileib peab koosnema toorainest, mis on Eesti jaekaubanduses saadaval;

• Võileib peab säilitama oma konsistentsi, välimuse ja maitseomadused vähemalt 2 päeva;

• Toode võib olla tarbitav külmalt või soojendatult Statoili teenindusjaamades olevatel seadmetel (meil on kasutusel ahi või paninigrill);

• Toote kaal peaks olema vähemalt 200 grammi;

• Lisa retseptile kindlasti ka foto.

4 Žürii valib kõigi saadetud retseptide hulgast välja 6 finalisti. kes valmistavad oma võileiva žürii juuresolekul 25.mail 2016. Koos võileivaga esitab finalist ka omapoolse nägemuse võileiva müügipakendist. Finalistidest antakse teada Toidutare.ee veebilehel, samuti teavitatakse finaliste isiklikult telefoni või e-posti teel. Retseptivõistluse võitja ehk  „Võileivameistri võileiva“ valib välja žürii, kuue parima töö seast võistluse finaalis 23.mail 2016. Žüriisse kuuluvad ajakirja Oma Maitse peatoimetaja, retseptitoimetajad, 2 Oma Maitse lugejat ja 2 Statoili esindajat.

5 Võistluse võitja nimeline võileib läheb 2016.a sügisel müüki Statoili teenindusjaamadesse, esialgu kolme kuu pikkuseks perioodiks. Statoil võib ühepoolselt võileiva müügiperioodi pikkust muuta. Uudisnupp võistluse võitjast ilmub juunikuu ajakirjas Oma Maitse. Võistluse peaauhinnaks 200€ kinkekaart Statoililt ja aastane Oma Maitse ajakirja tellimus.

6 Statoil jätab endale õiguse võidutöö retsepti tootmisele vastavalt mugandada, koostöös retsepti autoriga. Võidutöö retsepti kasutamise eest Statoil autorile täiendavalt tasu ei maksa. Retsepti saatmisega kinnitab konkursil osaleja enda kohta esitatud andmete õigsust ja oma soovi osaleda konkursil ja nõustumist retseptivõistlusele kehtestatud kõikide tingimuste ja reeglitega. Retsepti esitaja kinnitab konkursil osaledes, et konkursile esitatav retsept on autori originaallooming. Retsepti saatmisega retseptivõistlusele nõustuvad autorid, et nende esitatud retseptid võidakse avaldada toimetatud kujul autori nimega Oma Maitse ajakirjas ja Toidutare.ee kodulehel. Circle K Eesti AS-il on õigus teha täpsustusi käesolevates tingimustes või neid muuta, teavitades muudatustest kodulehe www.statoil.ee ning Toidutare veebikeskkonna www.toidutare.ee vahendusel.

Retseptivõistluse korraldaja

Kampaania nimetusega Oma Maitse esitleb: „Statoil otsib võileivameistrit“ (tekstis nimetatud retseptivõistlus) korraldab Circle K Eesti AS (edaspidi nimetatud Statoil), registrikood 10180925, aadress Tammsaare tee 47, Tallinn, koduleht www.statoil.ee, e-post [email protected], telefon 675 7700.