Retseptid
20. august 2011, 13:49

Kodukokk 2011

 

Kuidas oma retsept võistlusele esitada?  

  • Roog peab ühe komponendina sisaldama kindlasti kamajahu.
  • Näita retseptis ära kõik kasutatud toiduained ja nende kogused, samuti lisa, mitu portsu sellest roast saab.
  • Kirjuta arusaadavalt ja selgelt lahti, kuidas sa toitu tegid ja mis järjekorras midagi lisasid.
  • Lisa kindlasti küpsemisaeg ja ahjuroa puhul ka ahju temperatuur.
  • Võistlustöö juures hinnatakse ideed, maitset ja välimust, sestap pööra garneerimisele ja serveerimisele suurt tähelepanu.
  • Tee oma roast isuäratav foto ja lae see üles koos retseptiga.
  • Pane kindlasti kirja ka oma nimi ja kontaktandmed, et oleks võimalik sind finaalvõistlusele kutsuda.
  Võistluse “Kodukokk 2011” auhinnaks on Estraveli ja Lufthansa reis igavese armastuse linna Pariisi. Pakett sisaldab lennupileteid kahele Tallinnast Pariisi ja tagasi, kolm ööd majutust Pariisi kesklinna hubase hotelli kaheses toas, rikkalikke hommikusööke ja neljatunnist Prantsuse köögi kursust tõelise spetsialisti käe all. Kursus algab kuulsa kokandusguru, prantslanna Myriami kodust kaunis Pariisi kesklinna kortermajas. Pärast õpetaja ja kaasõpilastega tutvumist suundute kohalikule turule, kust ostate õhtusöögiks vajalikke toiduaineid. Vahepeal räägib õpetaja täpsemalt, kuidas leida poest või turult üles just need kõige paremad ja värskemad saadused. Ostud käes, suundute tagasi Myriami koju ning kursus võib alata. Kokku valmistatakse kolm käiku. Järgneb õhtusöök, mille jooksul valminud meistriteosed pokaali veini ning tee või kohvi saatel ühiselt ära süüakse. Tingimused
  1. Võidetud auhinda ei asendata võitja nõudmisel teist liiki auhinnaga ja auhinna maksumust ei hüvitata võitjale rahas, välja arvatud juhul, kui auhind asendatakse teise samaväärse auhinnaga korraldaja otsusel.
  2. Kampaanias osaleja peab olema vähemalt 18-aastane.
  3. Pakett sisaldab kaht lennupiletit marsruudil Tallinn-Pariis-Tallinn, 3 ööd majutust Pariisi kesklinna hotelli kaheses toas koos hommikusöökidega ja Prantsuse köögi kursust.
  4. Paketti saab kasutada kuni 31.03.2012 vabade lennukohtade olemasolul. Kui võitja ei ole hiljemalt 31.12.2011 reisi kuupäevi välja valinud, tühistub auhinna võitjal võidu kasutamise õigus.
  5. Võitja peab ette teatama reisikuupäevade valikust vähemalt 25 päeva.
  6. Võitja peab võtma Estraveliga ise ühendust pärast kampaania loositulemuste selgumist ja Estravel abistab igati reisi korraldamisel.
  7. Kehtiva passi või ID-kaardi ning vajadusel viisa hankimise kohustus lasub reisijal. Estravel ei vastuta võidureisi ärajäämise eest viisa mittesaamisel või teistel reisijatest sõltuvatel põhjustel.
  8. Võitjal lasub kohustus vormistada piisava kattega reisitõrkekindlustus.
  9. Võitjal peab olema garanteeritud piisavate rahaliste vahendite olemasolu reisi ajal.