Retseptid

Ürdid üle roa 

Toidutare, 3. juuni 2012, 21:00
Foto: Jaan Heinmaa
Kuigi kevadisel ajal on esimesest ürtidest kerge joovastuda, on omad võlud ka suvistel maitsetel. Need pole enam nii uljalt lenduvad, ent võluvad intensiivsuse ja jõulisusega. Siis saavad peenral valmis salvei, tüümian, rosmariin, teine saak basiilikust ja koriandrist. Ja oma peenrasaak on tahes-tahtmata potisaagist lopsakama maitsepaletiga.

Hernesupp mündiga

Grillitud köögiviljadega täidetud sai

Basiilikulõhe soolakoorikus

Röstitud lillkapsas ürtide ja parmesaniga 

Ürdine kartuli-peedisalat

Krõbekana ürdiste juurikatega

Pastinaagi-sealihahautis rosmariiniga 

Salveimakaronid