AHJULAMMAS ON ERILINEHiilgav laua keskpunkt: Küüslaugu ja rosmariiniga pikitud lambakints Ja muusikat teeb mariachi: Aeglaselt röstitud tšillilammas mangosalsaga Poodi portveini järele: Papa ahjulammas pihlakatega MAHLASED LINNUPRAEDPuuviljadest pungil: Täidetud hani Vene moodi: Tervelt küpsetatud part Hapu ja magusa duett: Ahjupart ploomikastme ja köögivilja-riisinuudlisalatigaHEAD SEAPRAEDKondi ja kamaraga: Karbonaad Provence`i moodi Soja ja sinepiga: Hautatud seakoot sibula-aprikoosikastmes Ürditriibuline: Seakaelakarbonaad juustu-ürditäidisega Trips-traps-trull: Röstitud peekon tšilli ja rosmariiniga Kiluga kosja: Taditsiooniline seapraad sinepi-vürtsikiluglasuuriga Selged maitsed: Tsitruseline seapraad JAHIHOOAJA AVALÖÖKÜrgne kutse: Metskitserostbiif
Kommentaarid (0)