Retseptid

Taasavastatud hoidised 

Toidutare, 15. august 2011 21:00
Foto: Lauri Kulpsoo
Igas hoidistesahvris on varjul perenaise looming. Podiseva poti sisu puulusikaga segades ja näputäie kaupa aineid lisades loob pereema hoidistele selle kopeerimatu koduse maitse, seletamatu „millegi”, mida kodust kaugele lennanud lapsed ühel päeval kindlasti igatsema hakkavad. Ühtlasi on aiasaaduste purkipanek äärmiselt praktiline tegu – see on perele parim võimalus süüa aasta läbi tervislikku, säilitusaineteta toitu. Vali enda lemmik raamatu “Taluperenaiste hoidised” retseptide seast. Siin olgu ära toodud vaid mõned näited.

Sirje marineeritud salatiõunad Sirje soolaseened Maire õunašokolaad Ly pohla-porgandimoos Sirje ebaküdoonia-arooniamoos Urve õunatšatni Sirje pihlaka-kõrvitsavõie Eela õuna-pihlakamoos