Retseptid

Küpsised, mis valmivad poole tunniga 

Nädalakiri Naised, 5. oktoober 2009, 21:00
Foto: Daisy Lappard
Nii lihtsaid retsepte nagu seekord pole meil ammu olnud. Aega kulub kuni pool tundi ja seejärel võid tuua lauale hõrgud küpsised, kus suhkur sel korral üsna tähtsusetus rollis on.

Lihtne - köömnekeerud

Soola kogus sõltub soola tüübist. Kõige parem on helvessool, kivisool või mõni gurmeesool. Võimalusel kasuta veskis olevaid soolasid ja pigem väldi tavalist peensoola.

Tervislik - vürtsikangid

Pasta Rosso asemel võid taina hulka lisada kõikvõimalikke ürte ja vürtse, mis meelepärased tunduvad. Võid kasutada ka erinevaid maitseainesegusid – nii Vahemere piirkonnast kui ka eksootilisematest paikadest.

Eriline - parmesaniküpsised

Munavalgekrõbinates sobib kasutada vaid väga kõva juustu, tavalise riivitud juustuga samasugust tulemust ei saa. Ära kasuta küpsistes pulbriks jahvatatud Parmesani-laadset toodet, vaid riivi juust värskena.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee