Nii lihtsaid retsepte nagu seekord pole meil ammu olnud. Aega kulub kuni pool tundi ja seejärel võid tuua lauale hõrgud küpsised, kus suhkur sel korral üsna tähtsusetus rollis on.
Lihtne - köömnekeerud
Soola kogus sõltub soola tüübist. Kõige parem on helvessool, kivisool või mõni gurmeesool. Võimalusel kasuta veskis olevaid soolasid ja pigem väldi tavalist peensoola.
Tervislik - vürtsikangid
Pasta Rosso asemel võid taina hulka lisada kõikvõimalikke ürte ja vürtse, mis meelepärased tunduvad. Võid kasutada ka erinevaid maitseainesegusid – nii Vahemere piirkonnast kui ka eksootilisematest paikadest.
Eriline - parmesaniküpsised
Munavalgekrõbinates sobib kasutada vaid väga kõva juustu, tavalise riivitud juustuga samasugust tulemust ei saa. Ära kasuta küpsistes pulbriks jahvatatud Parmesani-laadset toodet, vaid riivi juust värskena.
Kommentaarid (0)