Kiudainerikkad toidud

Krõbedad pudruküpsised 

Britt Paju, 21. mai 2018, 03:59
Foto: Britt Paju

Koostisosad
100 g Jahtunud kaerahelbepuder
100 g Nisujahu
100 g Toasoe või
2 spl Suhkur
1 tl Vanillsuhkur
50 g Mandlilaastud
3 spl Hapukas moos
Soovi korral tuhksuhkur

Valmistamine

8 tk

1. Vahusta pehme või suhkruga, lisa puder, jahu, vanillsuhkur ja mandlilaastud ning sega ühtlaseks. Rulli tainas kahe küpsetuspaberilehe vahel õhukeseks, aseta ahjuplaadile ja eemalda ettevaatlikult pealmine leht. Küpseta 180kraadises ahjus umbes 15 minutit, kuni tainas on jumekas.

2. Lõika ahjusoe küpsetis pooleks. Ühele poolele määri õhuke kiht moosi ning seejärel tõsta peale teine pool. Lõika kohe ka terava noaga meelepärase suurusega ruudud ja lase jahtuda. Enne serveerimist sõelu soovi korral peale tuhksuhkrut.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee