Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
600 g Tursafilee
1 tl Jahvatatud ingver
1 tk Muna
0.5 dl Mündilehed
1 tl Sool
1 tk Värskelt riivitud laimi koor
Oliiviõli
KASTE
1 tk Punane tšillikaun
0.25 dl Kalakaste
1 spl Toor-roosuhkur
1 tk Laim
3 spl Oliiviõli
Mündilehed
Valmistamine
1. Lõika filee väiksemateks tükkideks, pane koos mündilehtedega köögikombaini ja mikserda peeneks. Tõsta segu kaussi ning lisa muna, ingver, sool ja riivitud laimikoor. Sõtku ühtlaseks massiks ning vormi 8 kotletti.
2. Prae keskmisel kuumusel oliiviõlis mõlemalt poolt paar-kolm minutit.
3. Kastmeks haki tšilli peeneks ja aseta kausikesse. Riivi sekka laimi koor ja pigista lisaks laimimahl. Vala juurde kalakaste ja oliiviõli. Lisa suhkur ja sega, kuni see lahustub. Viimasena haki lisaks paari supilusika jagu mündilehti.
Kommentaarid (0)