Vähese suhkruga toidud

Salat punase apelsini, peedi ja Parma singiga 

Britt Paju, 23. aprill 2018, 05:13
 Britt Paju

Kogus: neljale

Koostisosad
3 tk Veriapelsin
3 tk Keedetud punane peet
6 viilu Parma sink
0.5 tk Fenkol
100 g Salatilehtede segu
MARINAAD/KASTE
0.5 tk Värskelt pressitud veriapelsini mahl
6 spl Külmpressitud oliiviõli
0.5 tl Hakitud värske rosmariin
0.5 tl Mesi
0.5 tl Dijoni sinep
Meresool
Must pipar

Valmistamine

1. Lõika apelsinidelt koor koos valge säsiga ja viiluta viljaliha.

2. Sega kokku marinaad ja pane sellesse õhukeselt viilutatud peedid. Lase 10–15 minutit maitsestuda.

3. Viiluta õhukeselt fenkol ja lao salatilehed vaagnale. Säti peale apelsinid, fenkol, marineeritud peediviilud ja Parma sink.

4. Klopi peedimarinaad ühtlaselt läbi ja vala salatile. Paku kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee