Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 tk Väike punane sibul
2 tk Küüslauguküüs
500 g Kana rinnafilee
150 g Itaalipärane toorsuitsupeekon
4 tk Rosmariinioks
1.5 dl Valge vein (või kanapuljong)
200 g Punased kirsstomatid
15 tk Rohelised kividega oliivid
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Koori sibulad ja lõika sektoriteks, koori ja viiluta ka küüslauk. Lõika kanafileed suuremateks tükkideks ja maitsesta soola-pipraga. Tükelda pancetta ehk itaalipärane toorsuitsupeekon ja kuumuta suuremal kõrgete äärtega pannil, tõsta juurde kana ja pruunista. Lisa rosmariinioksad, sibul ja küüslauk, kuumuta paar minutit.
2. Kalla hulka vein või puljong, lisa poolitatud kirsstomatid ja oliivid, hauta 10–15 minutit. Maitsesta vajadusel veel soola ja pipraga.
Kommentaarid (0)