Vähese suhkruga toidud

Kaerapannkoogid banaaniga 

Britt Paju, 26. märts 2018, 05:22
Foto: Britt Paju

Koostisosad
2 tk Banaan
2 tk Muna
1 dl (Taimne) piim
2 dl Kaerahelbed
1 tl Küpsetuspulber
1 tl Rafineerimata roosuhkur
Meresool
Õli praadimiseks

Valmistamine

20 tk

1. Peenesta kaerahelbed köögikombainis võimalikult peeneks ja sega küpsetuspulbriga. Eralda munavalged ja vahusta kohevaks. Püreesta banaanid ning sega munakollastega, lisa piim, suhkur, sool ja jahusegu ning sega õrnalt hulka vahustatud munavalged.

2. Kuumuta pannil pisut rasvainet ja prae väikesed lusikapannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri näiteks vahtrasiirupi või meelepärase moosiga.

HEA TEADA!

Magusad banaanipannkoogid sisaldavad võrreldes tavaliste pannkookidega rohkem toit- ja kiudaineid ning tänu munadele ja kaerale ka korraliku annuse valke.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee