Madala GI toidud

Oa-tuunikalapasteet 

Mari-Liis Ilover, 26. märts 2018, 04:28
Foto: Mari-Liis Ilover
Mõnusa määrde tegemiseks piisab sellest, kui kõik koostisained ühtlaseks mikserdada. Pasteet maitseb hästi leival, aga ka snäkina köögiviljakangide või meelepäraste krõpsudega.

Kogus: kuuele

Koostisosad
400 g Valged konservoad
185 g Tuunikalatükid vees
1 peotäis Värske petersell
1 tk Küüslauguküüs
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
2 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar

Valmistamine

Nõruta oad. Tõsta kõik ained köögikombaini ja surista ühtlaseks pasteediks. Maitsesta soola ja pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee