Madala GI toidud

Vrapp grillitud suvikõrvitsa ja hummusega 

Laura Strandberg, 19. märts 2018, 05:03
Foto: Laura Strandberg
Kiirelt valmiv vrapp on hea vahepala, miks mitte ka mõnus hommiku- või lõunasöök. Krõbe tortilja, hummus ja Cheddari juust on äärmiselt hea kooslus.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Tortilja
1 tk Suvikõrvits
1 tl Külmpressitud oliiviõli
1 tk Punane sibul
1 tk Suur tomat
3 spl Hummus
2 viilu Cheddari juust
Sool
Must pipar
2 lehte Roheline salat

Valmistamine

1. Kuumuta grill või pann keskmisel kuumusel.

2. Eemalda suvikõrvitsalt otsad ja viiluta pikkupidi. Määri kokku oliiviõliga ning maitsesta soola ja pipraga.

3. Viiluta või haki peenelt punane sibul. Lõika kuubikuteks ka tomat.

4. Pruunista suvikõrvitsaviile grillil/pannil mõlemalt poolt paar minutit ja tõsta kõrvale.

5. Grilli/prae ka tortiljasid mõlemalt poolt umbes minut. Tõsta tortiljad taldrikule ja kata mõlemad hummuse, salati, viilu Cheddari, hakitud tomati ja sibulaga. Serveeri ja naudi kohe!