Sealiha retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga 

Pille Enden, 14. november 2018, 11:04
 Jaan Heinmaa
Tükelda, maitsesta, hauta! Väikese hiinapärase nüansiga roog valmib argiõhtul üsna nobedalt. Lisandiks keeda juurde riisi või pastat.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g Sea sise - või välisfilee
1 tk Sibul
2 tk Erivärviline paprika
1 tk Munavalge
1 dl Maisitärklis
1 purk Ananassitükid omas mahlas (227g)
Õli praadimiseks
KASTE
1 spl Sojakaste
1 spl Tomatipasta
0.5 dl Riisiäädikas
3 cm jupp Ingverijuur
1 tl Koriandripulber
1 tk Küüslauguküüs
1 spl Pruun suhkur
1 tl Maisitärklis
Sool
Õli

Valmistamine

1. Lõika liha, kooritud sibul ja paprikad tükkideks. Klopi munavalge pehmeks vahuks. Veereta lihatükke esmalt munavalgevahus ja siis maisitärklises. Pruunista õlis ja tõsta pannilt ära.

2. Sega kastmeks ananassikonservi vedelik, sojakaste, tomatipasta ja riisiäädikas. Lisa riivitud ingver, koriander, purustatud küüslauk ja suhkur. Vala pannile, kuumuta keemiseni ja lisa väheses külmas vees lahustatud maisitärklis. Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta kuni kaste pakseneb. Lisa pannile paprika, sibul, ananass ja liha ning hauta kuni kõik ained on pehmed. Serveeri riisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee