Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
600 g Sea välisfilee
8 tk Kartul
2 prk Suhkruta kondenspiim (a 320g)
4 dl Kana- või köögiviljapuljong
150 g Šampinjonid
4 spl Röstsibul
Must pipar
Sool
Õli vormi määrimiseks
Valmistamine
1. Määri 20x30 cm ahjuvorm õliga. Koori kartulid, lõika õhukesteks viiludeks ja lao vormi põhja. Lõika liha ca 5 mm paksusteks viiludeks, maitsesta soola ja pipraga ning pane kartulitele.
2. Sega kondenspiim ja puljong, maitsesta soola ja pipraga. Haki seened ja sega kastmesse. Vala kaste vormi ja raputa peale röstsibul.
3. Kata vorm fooliumiga ja küpseta 160 kraadises ahjus 2-2,5 tundi. Pool tundi enne ahjust võtmist eemalda foolium ja lase roal pruunistuda. Võta vorm ahjust, lase 10 minutit seista ja serveeri.
Kommentaarid