Retseptid

Tatjanapäeva puhul vene köögi pärle 

Toidutare, 25. jaanuar 2019, 13:26
 Panthermedia/Scanpix
Venemaal tähistatakse täna traditsioonilist tatjanapäeva, mil üliõpilased tulevad pidutsevad, et ränk sess on läbi ning nüüd saab veidi hinge tõmmata. Ajalooliselt olid tatjanapäeva peod väga uhked, restoranides serveeriti vaid parimaid palu ning šampanja ning mõdu voolas ojadena. Kirjanik Anton Tšehhov on koguni kirjutanud, et Moskva joodi tilgatumaks - välja arvatud jõgi, mis oli jääs. Vaatame tatjanapäeva puhul otsa idanaabrite köögi parematele paladele!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee