Kogus: kuuele
Koostisosad
KÜPSISEPÕHI
150 g Heledad küpsised
50 g Sulavõi
LAIMITÄIDIS
3 tk Laim
200 fg Maitsestamata toorjuust
1 purk Kondenspiim (u 400g)
1 dl Maitsestamata Kreeka jogurt
JOGURTIVAHT
1 pk Rõõsk koor 35% (200 ml)
1 dl Maitsestamat Kreeka jogurt
1 spl Vanillsuhkur
KAUNISTUSEKS
Tikrid või muud suvemarjad
Valmistamine
1. Purusta küpsised ja sega sulavõiga, jaga 6-8 portsjonklaasi põhja. Pese laimid ja riivi roheline kooreosa peene riiviga. Vahusta toasoe toorjuust kondenspiima, jogurti, laimikoore ja pressitud laimimahlaga ühtlaseks kreemiks. Jaga klaasidesse ja tõsta serveerimiseni külma.
2. Vahetult enne serveerimist vahusta koor vanillisuhkruga, sega hulka Kreeka jogurt. Kaunista klaasid jogurtivahu ning meelepäraste marjadega.
Kommentaarid (0)