Joogid

Rabarberisiirup sidruniga 

Lia Virkus, 8. juuni 2018, 07:02
 Jaan Heinmaa
Kerge mõnus siirup, millega on kerge valmistada limonaadi või  rabarberimimosat. Selleks vala pokaalide põhja kolmandik rabarberisiirupit ja peale 2/3 mullivett või vahuveini. Naudi koheselt!

Koostisosad
2 kg Rabarber
1.5 l Vesi
1 kg Suhkur
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl

Valmistamine
u 2 l
Pese rabarberivarred ja tükelda. Keeda koos veega u 15 minutit, kuni rabarber on pehme, sõelu. Kuumuta sõelutud mahl potis koos suhkru ja sidrunimahlaga veel keemiseni ja jaga puhastesse pudelitesse, kaaneta.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee