Küpsetised

Mandliküpsised toorjuustu-amarettokreemi ja maasikatega 

Lia Virkus, 6. juuni 2018, 08:52
 Jaan Heinmaa
Vahel on soov just väikse magusampsu järele kohvi kõrvale, selleks on hõrgud mandliküpsised just sobilikud.  Viivad keele alla.

Koostisosad
MANDLIKÜPSISED
100 g Martsipan
0.5 dl Nisujahu
1 tk Munavalge
MANDLIKREEM
100 g Maitsestamata toorjuust
1 dl Rõõsk koor 35%
2 cl Amaretto liköör
1 spl Tuhksuhkur
KAUNISTUSEKS
5 tk Maasikas

Valmistamine
9tk
1. Riivi külmkapikülm martsipan (külmalt on seda kergem riivida), sega jahu ja munavalgega ühtlaseks.
2. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile supilusikaga 9 kuhjakest, lükka lusikaga ringikujuliseks.
3. Küpseta 180 kraadi juures u 5-7 minutit, kuni küpsed. Tõsta ahjust ja lase jahtuda.
4. Vahusta kreemiained ja pritsi küpsistele. Kaunista maasikaviiludega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee