Foto: Laura Strandberg
Kiudainerikkad toidud
7. mai 2018, 04:20

Pastaroog kana, peekoni ja päikesekuivatatud tomatitega

Mõnusalt tummine roog täidab hästi kõhtu ja viib ka keele alla!

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g Makaronid
2 tk Kanafilee
Oliiviõli praadimiseks
150 g Peekoniviilud
2 tk Küüslauguküüs
100 g Päikesekuivatatud tomatid
250 ml Rõõsk koor 35%
200 g Parmesan
300 g Kirsstomatid
Sool
Must pipar
Roheline kaunistuseks

Valmistamine
1. Keeda makarone vastavalt pakil toodud juhendile.
2. Tükelda kanafilee. Koori ja haki küüslauk peeneks.
3. Pruunista kuumal pannil kuumas oliiviõlis kanafileed mõlemalt poolt. Alanda kuumust ja küpseta liha läbi, lisades paar minutit enne valmimist pannile ka peekoni. Veidi enne tulelt võtmist lisa kanale ka küüslauk ja päikesekuivatatud tomatid. Kuumuta neid veidi ja lisa siis pannile ka koor, pool parmesanikogusest ja kirsstomatid.
4. Kuumuta kastet paar minutit, lisa pannile makaronid ja sega kõik kokku. Kaunista roog parmesani ja maitserohelisega!
HEA TEADA!
Roog maitseb hästi ka ilma lihata!