Laktoosivabad toidud

Ahvenafilee tom kha kastmes 

Lia Virkus, 2. aprill 2018, 04:59
Foto: Jaan Heinmaa
Seda lihtsat, kuid maitsvat rooga võid serveerida kas paksema supina või pearoana koos keedetud riisiga. Meeldivalt vürtsikas kõhutäide, mis valmib kiiresti.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g Ahvenafilee (haugi- või kohafilee)
1 tk Punane paprika
400 ml Kookospiim
400 g Konserveeritud valged oad
1 pakk Tom kha supisegu

Valmistamine
1. Pese paprika ja lõika ribadeks, kuumuta poti põhjas õlis mõni minut. Lisa kookospiim ja supisegu, sega hästi läbi. Tõsta hulka ka tükeldatud kalafilee, lase kaane all podiseda 2–5 minutit – olenevalt sellest, millise kala ja kui paksu fileega on tegu.
2. Nõruta ja loputa oad külma vee all sõelal ning lisa potti. Kuumuta kõik koos läbi ja serveeri soovi korral keedetud riisiga.