Madala GI toidud

Mündine hernesupp 

Mari-Liis Ilover, 26. märts 2018, 05:11
Foto: Mari-Liis Ilover
Mündivärske kerge supp valmib umbes 15 minutiga ja maitseb hästi nii soojalt kui ka külmalt.

Koostisosad
1 tk Sibul
1 tk Küüslauguküüs
2 spl Oliiviõli
500 ml Puljong
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
1 peotäis Värsked mündilehed
Sool
Must pipar
400 g Külmutatud rohelised herned

Valmistamine
1. Haki sibul ja küüslauk. Kuumuta pannil õli, passeeri sibul ja küüslauk läbipaistvaks, umbes 7 minutit. Vala potti, kalla juurde puljong, kuumuta keema. Lisa herned ja sidrunimahl. Kui herned on sulanud, lisa mündilehed. Püreesta supp. Maitsesta soola ja pipraga.