Vähese suhkruga toidud

Särtsakas vegekauss kinoa ja avokaadoga 

Laura Strandberg, 19. märts 2018, 04:12
Foto: Laura Strandberg
Värviline, tervislik ja maitsev roog valmib supertoiduainetest eriti lihtsalt. Retsepti järgi saad terava roa, kuid soovi korral jäta pipar välja.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g Kikereherned
1 tl Paprikapulber
Küpsetamiseks mõeldud oliiviõli
0.5 tl Jahvatatud tšillihelbeid
0.5 tl Pune
250 g Keedetud kinoa
1 tk Avokaado
Seesamiseemned
Jahvatatud meresool
Meelepärane roheline salat
KASTE
1 tk Punane pipar
2 spl Oiiviõli
1 tk Sidrun
1 punt Koriander

Valmistamine
1. Maitsesta kikerherned kausis 0,5 tl paprikapulbri, oliiviõli, tšillipulbri, pune ja veidikese soolaga. Tõsta kikerherned küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja rösti neid 200kraadises ahjus, kuni need on kuldpruunid.
2. Kastmeks püreesta või mikserda ühtlaseks puhastatud punane pipar, oliiviõli, ühe sidruni mahl, koriander ja sool-pipar.
3. Jaga kahe kausi vahel kinoa, kikerherned, avokaadopoolikud ja salatilehed.
4. Kata salat punase pipra kastmega ja puista üle seesamiseemnetega. Serveeri ja naudi kohe!
HEA TEADA!
Võidad ajas, kui röstid kikerherned juba varem valmis!

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee