Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
500 g Kapsas
2 tk Porgand
2 tk Sibul
1 spl Õli
2 tl Majoraan
7 dl Köögiviljapuljong
Sool
Must puljong
1 dl Odratang
500 g Hakkliha
Valmistamine
1 Lõika kapsas õhukesteks ribadeks, tükelda kooritud porgandid ja sibulad. Pruunista köögiviljad kuumas õlis poti põhjas madalal kuumusel, maitsesta majoraaniga. Lisa puljong, pipraterad ja hoolikalt külma veega läbiloputatud odratangud ning hauta vaiksel tulel kaane all umbes 30-40 minutit.
2 Aeg-ajalt piilu kaane alla ja kontrolli, kas leent on piisavalt. Vajadusel lisa hautamise ajal juurde vett.
3 Hautamise ajal prae läbi hakkliha, tõsta see valmishaudunud köögiviljadele ja kuumuta segades kõik veelkord läbi. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga.
Kommentaarid