Kiudainerikkad toidud

Hapukapsa-verivorstipitsa 

Laura Strandberg, 4. detsember 2017, 06:27
 Laura Strandberg
Keda ebatraditsioonilised pitsakomponendid ära ei hirmuta, saavad mõnusalt jõuluhõngulise pitsa, mis maitseb imehästi!

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
PITSAPÕHI
3.5 dl Nisujahu
2 tl Küpsetuspulber
0.5 tk Sool
40 g Toasoe või
1.5 dl Hapukoor
KATE
1.5 dl Tomati- või pitsakaste
150 g Hapukapsad
150 g Verivorst
60 g Marineeritud kõrvits
1 peotäis Pohlad
100 g Riivjuust
Värske tüümian

Valmistamine
1. Sega pitsapõhja tegemiseks kokku jahu, küpsetuspulber ja sool. Näpi hulka või, lisa hapukoor ja sega ühtlaseks. Rulli tainas ümmarguseks.
2. Kata pitsapõhi tomati- või pitsakastmega. Laota peale hapukapsas, viilutatud verivorstid, tükeldatud marineeritud kõrvits ja pohlad. Raputa peale riivjuust ja küpseta pitsat 200kraadises ahjus umbes 20 minutit.
3. Serveeri kohe koos värske tüümianiga!
HEA TEADA!
Võid pitsat ka valmis lehttainapõhjaga teha!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee