Eesti köök

Muna-sibulasalat 

Pille Enden, 20. november 2017, 05:37
Muna-sibulasalatFoto: Jaan Heinmaa
Muna ja sibul on hea kooslus nii külmlauale kui ka röstitud saia või leiva peale. Sel toidul võiks nimeks olla ka valetursamaksasalat, kuna maitse on veidi sarnane.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Keskmine sibul
1 spl Õli
4 tk Kõvakskeedetud muna
2 tk Rohelise sibula vars
2 spl Majonees
Sool
Must pipar

Valmistamine
Koori sibulad ja lõika õhukesteks viiludeks, pruunista õlis helepruuniks. Lase pisut jahtuda ja töötle saumikseriga püreeks. Koori ja haki munad. Sega püreeritud sibul, hakitud muna, hakitud roheline sibul ja majonees. Maitsesta soola ja pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee